Leni's Kruidenboek: Podcast

 




Martine Van Huffel is een herboriste, een kruidendeskundige zeg maar… Ze geeft haar kennis over kruiden al jaren door in cursussen en workshops, en nu schreef ze een en ander neer in een kruidenboek voor haar kleindochter, prachtig geïllustreerd door Anne Ooms… Leni’s Kruidenboek ontsluiert niet alleen de geheime wereld van planten, bloemen en kruiden voor ons… maar vertelt ook hun wondere verhalen, en bevat een heel praktisch doe-boek waarin je stap voor stap getoond wordt hoe jij zelf allerlei fantastische dingen met ze kunt maken. Hoewel het opzet was een kinderboek te schrijven, is gebleken dat ook volwassenen er meer dan hun gading in vinden.

Leni's Kruidenboek verscheen bij de uitgeverij van Martine Van Huffel: dit is de website van Eyneakker en dit is de Facebook-pagina. Omdat Martine voor elk van haar kleinkinderen een boek wil maken, volgden dra Raphaels Kruidentocht en Lias' KruidenvaartEn er zitten nog twee boeken in de pijplijn!

Patrick Bernauw redigeerde het boek niet alleen, maar schreef ook het scenario voor een luisterboeken podcast en sprak de verhalen over de wonderlijke wereld der planten in. Zijn broer Fernand zette er schitterende new age muziek onder, en verzorgde opname en montage.

Een deel van deze productie werd oorspronkelijk uitgezonden op een andere podcast van Patrick Bernauw, Mysterieus Belgiëmaar het volledige luisterboek wordt nu uitgebracht via deze Luisterboeken Podcast.

De volledige reeks telt 15 afleveringen. 





Reacties

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Meest gelezen